Go to section: History
03 july 2015, 10:19 History views 20757
O nouă teorie privind sfîrşitul lui Adolf Hitler (FOTO)
Photo: mediafax.ro
03 july 2015, 10:19 History views 20757

O nouă teorie privind sfîrşitul lui Adolf Hitler (FOTO)

Scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias susţine că Adolf Hitler a trăit în America de Sud după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial şi că a decedat abia în 1985, la vîrsta de 95 de ani.

Hitler şi-ar fi făcut şi o iubită de culoare în Brazilia, pe numele ei Cutinga, pentru a fi mai greu de descoperit, susţine Simoni Renee Guerreiro Dias.

Scriitoarea a publicat şi o poză în cartea ei "Hitler în Brazilia - Viaţa şi moartea lui", în care dictatorul nazist ar apărea alături de iubita sa de culoare.

Autoarea mai susţine că Hitler ar fi trăit sub numele Adolf Leipzig în orăşelul Nossa Senhora do Livramento. Ea pretinde că localnicii l-ar fi cunoscut pe Adolf Leipzig drept "Bătrînul German".

Simoni vrea să facă teste ADN pentru a-şi certifica teoria, primind permisiunea de a dezgropa rămăşiţele lui Leipzig din Nossa Senhora do Livramento.

Academicienii brazilieni neagă teoria lui Simoni, potrivit căreia Hitler ar fi trăit şi murit în Brazilia.

"Nu e nimic nou ca unii oameni care se pretind istorici să vină cu teorii potrivit cărora Hitler ar fi trăit în America de Sud şi ar fi murit în una din ţările din regiune", a declarat profesorul de istorie Candido Moreira Rodrigues, de la Universitatea Federală Mato Grosso.

Zeci de mii de nazişti au evadat după cel de-Al Doilea Război Mondial, printre ei aflîndu-se şi Adolf Eichmann şi "doctorul morţii", Josef Mengele.

Teoriile privind un alt sfîrşit al lui Hitler decît cel cunoscut au apărut din pricina faptului că nu există nicio dovadă certă a morţii lui în 1945.

Source: mediafax.ro

Keywords:

ipoteza , Adolf Hitler , istoria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
677 locuitori

Severinovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Populaţia satului Severinovca alcătuia 677 de oameni în anul 2012. Satul Severinovca a fost menționat documentar în anul 1709.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.