Go to section: History
28 november 2017, 09:35 History views 5211
Cînd va apare cea de-a doua parte a filmului „Istoria Moldovei” (Video)
28 november 2017, 09:35 History views 5211

Cînd va apare cea de-a doua parte a filmului „Istoria Moldovei” (Video)

Președitele țării, Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook, cînd va fi lansată cea de-a doua parte a documentarului "Istoria Moldovei".

"Stimați cetățeni,

Vă anunț că la data de 2 decembrie, va avea loc premiera celui de-al II-lea episod al documentarului televizat „Istoria Moldovei", în cadrul căruia vor fi expuse evenimentele din perioada de la întemeierea Ţării Moldovei, pînă la Acordul de pace de la București din anul 1812.

Este un film bine elaborat și bine documentat la care au muncit zeci de experți atît din țară cît și de peste hotare. Vom depune maxim efort astfel ca toți locuitorii țării noastre să poată viziona pelicula „Istoria Moldovei"", a scris președintele pagina sa oficială.

Primul episod al documentarului „Istoria Moldovei" a fost lansat la 13 noiembrie la Cinematograful „Patria-Loteanu".

Source: noi.md

Keywords:

film , Moldova , istoria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2038 locuitori

Micleuşeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Huzun și Micleuşeni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2038 de oameni. Satul Micleuşeni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.