Go to section: Culture
15 august 2015, 11:03 Culture views 7032
Incendiul din capitală, din 12 august, a dus la anularea unui eveniment
15 august 2015, 11:03 Culture views 7032

Incendiul din capitală, din 12 august, a dus la anularea unui eveniment

„Cu regret, ne vedem nevoiți să anulăm ediția a doua a Festivalului Etno-Balcanic", au anunțat organizatorii evenimentului pe pagina lor oficială, transmite NOI.md.

„În urma incendiului de proporții, produs în noaptea de 12 august, a fost afectat și sediul Centrului Cultural „Vatra". În ciuda eforturilor depuse, întîmpinăm dificultăți, care nu pot fi remediate în timpul scurt care ne-a rămas pînă la data programată a evenimentului", scriu organizatorii.

Aceștia își exprimă regretul pentru că sînt nevoiți să anuleze evenimentul și mizează pe înțelegerea publicului. Cu toate acestea, se specifică faptul că cei de la Complexul Etno-Cultural „Vatra" activează în continuare, iar doritorii pot pleca într-acolo oricînd doresc.

Reamintim că Festivalul Etno-Balcanic urma să se desfășoare în perioada 29-30 august.

Source: www.noi.md

Keywords:

Festival , cultura , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
324 locuitori

Secărenii Noi este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Secărenii Noi a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.