Go to section: Culture
13 may 2016, 17:20 Culture views 2977
Concert extraordinar la Chișinău pentru amatorii de chitară
13 may 2016, 17:20 Culture views 2977

Concert extraordinar la Chișinău pentru amatorii de chitară

Gas Natural Fenosa în Moldova vă invită vineri, 13 mai, la un concert extraordinar de chitară susținut de talentatul muzician și chitarist spaniol Michel Aranda. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională din Chișinău, începând cu ora 18:00, iar intrarea este liberă.

Potrivit unui comunicat al Gas Natural Fenosa, în cadrul concertului de la Chișinău publicul se va putea delecta cu lucrări compuse de mari clasici, precum Johann Sebastian Bach, Domenico Scarlatti, Jorge Cardoso, Antonio Vivaldi, Fernando Sor, Vivenzo Galilei s.a.

Gas Natural Fenosa în Moldova susţine activ cultura hispanică, aceasta constituind cea de-a XII-a manifestare culturală pe parcursul ultimilor şapte ani de zile.

Michel Aranda a absolvit Conservatorul Superior Regal de Muzică din Madrid. A participat la diverse Festivaluri și Concursuri internaționale de chitară, lucrând alături de maeștri precum Ricardo Moyano la Madrid și Pablo Marquez la Paris. În repertoriul său în calitate de solist include: muzica din epoca renaşterii, barocului, romantismului, evidenţiind muzica spaniolă şi cea latinoamericană.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

muzica , concert , chitară

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
2143 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Făleşti. Izvoare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2143 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.