Go to section: Culture
30 june 2017, 11:50 Culture views 4546
Obiecte din epoca medievală, expuse în Ungaria de un colecționar moldovean (Foto)
30 june 2017, 11:50 Culture views 4546

Obiecte din epoca medievală, expuse în Ungaria de un colecționar moldovean (Foto)

Recent, sub patronajul Ambasadei Republicii Moldova în Ungaria, în oraşul Nyírbátor, județul Szabolcs-Szatmár-Bereg a avut loc vernisajul Expoziției obiectelor din epoca medievală a colecționarului moldovean Petru Costin.

Evenimentul, dedicat Aniversării a 25 de ani de relații diplomatice moldo-maghiare, a avut loc în incinta muzeului István Báthori al Muzeului Național Maghiar. La deschiderea Expoziției au participat, de asemenea, membri ai Consiliului Municipal, admiratori ai artei, vizitatori ai muzeului din oraș și din localitățile adiacente.

Source: mfa.gov.md

Keywords:

Ungaria , colectie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1978
Populația:
1525 locuitori

Bugeac este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Bugeac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de municipiul Comrat și la 97 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1525 de oameni. Satul Bugeac a fost înființat în anul 1978.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.