Go to section: Cinema
25 january 2013, 15:11 Cinema views 11475
25 january 2013, 15:11 Cinema views 11475

Gerard Depardieu se va filma la Chişinău

Dramaturgul şi scriitorul azer Rustam Ibraghimbekov a propus Uniunii Cineaştilor din Republica Moldova un scenariu de film, în care rolul principal este jucat de către actorul de origine franceză Gerard Depardieu, scrie Info-Prim Neo.

Scenariul filmului descrie viața unui vinificator străin care dorește să colaboreze cu vinificatori din Moldova.

Potrivit preşedintelui Uniunii Cineaştilor, Eugen Sobor, anul trecut, Rustam Ibraghimbekov a fost în Moldova, vizitînd mai multe subsoluri de vinuri, şi a remarcat că de mult intenţionează să facă un film în aceste subsoluri.

„Noi am acceptat proiectul şi acum căutăm investitori. Este nevoie de 2 milioane de dolari. Dacă nu găsim aceşti bani pînă la finele anului, atunci vom pierde proiectul“, a spus preşedintele етUniunii Cineaştilor.

Eugen Sobor a mai spus că filmul ar putea fi turnat de către regizorul Sergiu Prodan, iar în acesta vor juca şi actori moldoveni.

Keywords:

cinematograf

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
142 locuitori

Botnăreştii Noi este un sat din cadrul comunei Chirca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Botnăreştii Noi a fost înființat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.