Go to section: Nature and tourism
20 april 2015, 15:30 Nature and tourism views 10307
Oferte turistice pentru minivacanţa de 1 mai
20 april 2015, 15:30 Nature and tourism views 10307

Oferte turistice pentru minivacanţa de 1 mai

Zile numărate au mai rămas până la minivacanţa de la început de mai. Pentru că anul acesta 1 mai este într-o zi de vineri, moldovenii vor avea trei zile de odihnă. Mulţi aleg să-şi petreacă timpul peste hotare.

Un sejur de trei zile la Milano costă între 200 şi 300 de euro pentru o persoană. Preţul include micul dejun şi cazarea la un hotel de trei stele, plus zbor low-cost din Chişinău.

Cei care vor să viziteze Barcelona pot opta pentru un sejur de patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, pentru un preţ de cel mult 315 euro. În tarif este inclus zborul cu avionul din Bucureşti.

Agenţiile turistice propun şi minivacanţe pe litoralul Bulgariei. Pentru trei zile de cazare într-un hotel pe malul mării trebuie să plătiţi 60 de euro de persoană.

Şi ofertele pentru sejururi la munte sunt atractive. Astfel, trei nopţi într-un hotel de trei stele la Braşov cu demipensiune costă între 50 şi 100 de euro.

Dacă aţi decis să vă faceţi o vacanţă în toată regula, puteţi opta pentru Turcia. Un sejur de şase zile într-un hotel de patru stele cu regim all inclusive costă aproximativ 250 de euro de persoană. Tariful include şi zborul cu avionul.

Iar cei care planifică să rămână în ţară, se pot distra de 1 mai la Orheiul Vechi. Pentru 215 lei, agenţiile turistice propun excurisii de o zi.

Source: www.publika.md

Keywords:

vacanta , sarbatoare , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1426
Populația:
3350 locuitori

Boldureşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Boldureşti, Chilişoaia și Băcşeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Nisporeni și la 77 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3350 de oameni. Satul Boldurești a fost menționat documentar în anul 1426.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.