Go to section: Nature and tourism
14 may 2015, 10:18 Nature and tourism views 7772
Noi oportunități: o vacanţă pe coastele Oceanului Pacific fără vize
14 may 2015, 10:18 Nature and tourism views 7772

Noi oportunități: o vacanţă pe coastele Oceanului Pacific fără vize

Începînd cu data de 14 mai deţinătorii pașapoartelor rusești vor putea pleca în vacanţă pe litoralul Oceanul Pacific, fără formalitățile legate de viză.

Din această zi va intra în vigoare Acordul interguvernamental privind eliminarea vizelor între Rusia și Republica Nauru. Documentul a fost semnat la 24 septembrie 2014.

În conformitate cu acest acord, deţinătorii pașapoartelor rusești pot intra, ieși, trece tranzit și se pot afla pe teritoriul unui altui stat fără viză pînă la 14 zile.

Pentru lucru, studii sau ședere în Nauru mai mult de 14 zile, deţinătorii pașapoartelor rusești trebuie să-şi perfecteze viza corespunzătoare.

Source: Viza.md

Keywords:

odihna , viza , ocean

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
589 locuitori

Hitreşti este un sat din cadrul comunei Sărata Veche, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 123 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 589 de oameni. Satul Hitreşti a fost menționat documentar în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.