Go to section: Nature and tourism
20 june 2015, 09:40 Nature and tourism views 6284
Vreme instabilă în weekend
20 june 2015, 09:40 Nature and tourism views 6284

Vreme instabilă în weekend

În weekend se aşteaptă vreme instabilă, mai ales în nordul ţării unde izolat sunt posibile ploi de scurtă durată cu fenomene electrice. Temperaturile vor mai creşte puţin şi vor atinge valori de până la +28 de grade Celsius.

Astfel, sâmbătă vom avea parte de cer variabil. Ziua la nord vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest cu 2-7 m/s. Temperatura aerului va oscila ziua între +10 şi +15 grade Celsius, iar noaptea între +23 şi +28 de grade Celsius.

Duminică la fel se anunţă cer variabil, izolat ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest cu 2-7 m/s, izolat în timpul descărcărilor electrice cu intensificări de până la 15-18 m/s. Temperatura minimă a aerului va oscila între +10 şi +15 grade Celsius, iar cea maximă între +20 şi +25 de grade Celsius.

Cerul variabil se va menţine şi la începutul săptămânii viitoare, când noaptea pe arii extinse vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord cu 2-7 m/s, izolat în timpul descărcărilor electrice cu intensificări de până la 15-18 m/s. Maximele vor ajunge până la +26 de grade Celsius.

Source: jurnal.md

Keywords:

meteo , Moldova , prognoza

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
150 locuitori

Chetroasa este un sat din cadrul comunei Hruşova, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Criuleni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 150 de oameni. Satul Chetroasa a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.