Go to section: Nature and tourism
24 june 2015, 12:10 Nature and tourism views 6366
Topul celor mai apreciate țări pentru sejururi de scurtă durată
Photo: vk.com
24 june 2015, 12:10 Nature and tourism views 6366

Topul celor mai apreciate țări pentru sejururi de scurtă durată

Cîteva zile libere de la serviciu pot fi petrecute frumos, dacă alegem o destinaţie potrivită. Mercury Research a întocmit topul celor mai apreciate ţări pentru sejururi de scurtă durată.

În fruntea clasamentui s-a situat Italia (regim fără vize – pașaport biometric), cu numeroase recomandări din partea turiştilor.

Pe locul doi sunt insulele din Grecia (regim fără vize – pașaport biometric). Aici, oamenii sînt atrași de frumusețea peisajelor, dar și de prețurile rezonabile.

Top trei este completat de Finlanda (regim fără vize – pașaport biometric). Această ţară nordică este apreciată pentru parcurile, muzeele, bisericile, dar și monumentele istorice.

În clasamentul celor mai apreciate ţări pentru vacanţe de scurtă durată urmează Austria (regim fără vize – pașaport biometric), iar pe locul cinci este Portugalia (regim fără vize – pașaport biometric).

În top au mai fost incluse Cehia (regim fără vize – pașaport biometric), Muntenegru (regim fără vize – pașaport biometric), dar şi Bulgaria (regim fără vize – pașaport biometric). Ţara vecină, România(regim fără vize – pașaport biometric) , a fost plasată pe locul 24 dintre cele 111 destinaţii turistice propuse.

Cel mai puţin apreciată ţară pentru o mică vacanţă este Ucraina (regim fără vize –pașaport simplu sau biometric), din cauza tensiunilor din est.

Studiul, la care au participat rezidenţi din 24 de ţări din întreaga lume, a fost realizat în prima jumătate a anului 2015.

Source: publika.md

Keywords:

rating , tari , odihna , concediu , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
951 locuitori

Paustova este un sat din cadrul comunei Lipnic, raionul Ocniţa. Satul se află la distanța de 3 km de orașul Ocnița și la 246 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Paustova afost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.