Go to section: Nature and tourism
13 july 2015, 12:45 Nature and tourism views 8067
Construirea autostrăzii Chișinău-Iași-Cluj ar putea începe în scurt timp
Photo: baltionline.md
13 july 2015, 12:45 Nature and tourism views 8067

Construirea autostrăzii Chișinău-Iași-Cluj ar putea începe în scurt timp

Întreaga economie a Republicii Moldova va fi declanșată de o reacție în lanț, așa a susținut președintele Nicolae Timofti la o conferință de presă din Suceava. Demararea proiectelor energetice și de interconectare a gazoductului sînt motivele ascensiunii majore pe care o vede dumnealui în viitorul apropiat pe plan economic.

O enormă importanță strategică în viziunea conducătorului țării o poate avea construirea unei autostrăzi moderne care să lege Chişinău de Iaşi şi de Cluj astfel conectînd Republica Moldova la rețeaua de autostrăzi din vestul continentului. Sperăm lucrările cu referință la autostradă să înceapă în scurt timp.

Source: clujcapitala.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.