Go to section: Nature and tourism
14 july 2015, 17:03 Nature and tourism views 6158
Moldovenii vor putea obține viză kenyană prin Internet
Photo: facebook.com
14 july 2015, 17:03 Nature and tourism views 6158

Moldovenii vor putea obține viză kenyană prin Internet

În Kenya au fost introduse noi reguli de intrare în țară. Acum cetățenii țărilor care pentru vizitarea statelor din Africa de Est au nevoie de viză o vor perfecta prin intermediul internetului, și nu o vor primi la aeroport.

Anterior, viza pentru Kenya putea fi obținută la sosire – o atare posibilitate era oferită celor care zburau în Kenya prin aeroportul din Nairobi. Din 2 iulie, regulile s-au schimbat: acum întreaga procedură este mutată pe internet, iar pentru perfectarea actului permisiv este necesară înregistrarea pe portalul de stat ecitizen.go.ke. Următorii pași după înregistrare includ alegerea tipului de viză, completarea cererii electronice și plata taxelor de viză. Solicitarea unei vize trebuie făcută în prealabil, perioada de examinare a cererilor durînd 2-7 zile lucrătoare. Confirmarea vizei va fi trimisă la adresa de email a solicitantului, aceasta va trebui imprimată și prezentată la controlul de frontieră.

Inovația va intra în vigoare la 1 septembrie. Înainte de această dată, în perioada de tranziție, viza kenyană poate fi obținută fie prin internet, fie la sosire.

Keywords:

viza , internet , turism , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1348 locuitori

Crişcăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Crişcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1348 de oameni. Satul Crişcăuţi a fost menționat documentar în anul 1463.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.