Go to section: Nature and tourism
22 october 2015, 11:05 Nature and tourism views 7622
Un robot neobișnuit îi va ajuta pe turiști să-și rezolve problemele cu vizele
22 october 2015, 11:05 Nature and tourism views 7622

Un robot neobișnuit îi va ajuta pe turiști să-și rezolve problemele cu vizele

Vizele într-o altă țară pot fi perfectate în format electronic și imprimate sau comandate online, sau printr-o aplicație mobilă, iar acum mai pot fi primite din mîinile robotului.

Călătorii străini vor avea posibilitatea să se întîlnească cu viitorul politicii de imigrare la propriu pe aeroportul din Dubai.

Departamentul de Imigrare din Dubai (GDRFA) a prezentat inovația tehnologică − un robot care îi va ajuta pe turiști să-și rezolve problemele legate de vize. Robotul numit Amer a fost creat în Coreea special pentru nevoile GDRFA. El este capabil să răspundă la orice întrebare legată de tema imigrării, care poate apărea la călător, poate actualiza documente, ba chiar poate elibera o viză de tranzit. Înainte să fie adus în fața publicului, robotul urmează să treacă printr-o serie de îmbunătățiri, dar cei din GDRFA intenționează să-i surprindă pe pasageri deja în acest an.

Source: viza.md

Keywords:

inovatii , tehnologie , Dubai , viza , robot

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1484
Populația:
910 locuitori

Gangura este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Misovca, Homuteanovca, Gangura și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Ialoveni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 910 oameni. Satul Gangura a fost menționat documentar în anul 1484.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.