Go to section: Nature and tourism
28 december 2015, 11:15 Tourism in Moldova views 7330
Moldova – cea mai promițătoare destinație pentru turiștii din Rusia
28 december 2015, 11:15 Tourism in Moldova views 7330

Moldova – cea mai promițătoare destinație pentru turiștii din Rusia

Republica Moldova a fost recunoscută drept cea mai promițătoare destinație pentru turiștii ruși în anul 2016, informează NOI.md. Lista celor mai actuale destinații pentru cetățenii din Rusia în anul viitor a fost întocmită de sistemul de căutare rapidă a biletelor de avion Skyscanner în baza datelor statistice din ultimii ani. Astfel, datele Skyscanner privind rezervările din ultimii trei ani arată că în ratingul celor mai preferate 100 de destinații ale turiștilor ruși, în anii 2013-2015, Moldova a avut cea mai spectaculoasă urcare – cu 27 de poziții. Skyscanner a numit țara noastră una dintre cele mai promițătoare direcții în anul 2016. Popularitatea Moldovei a crescut în urma mai multor factori: curse aeriene directe, intrarea fără vize, lipsa barierei lingvistice, dar și creșterea interesului rușilor față de odihna culturală și gastronomică.

Pe locul doi după creșterea ratingului în ultimii trei ani se află Sri Lanka, care a urcat 11 poziții. Locul trei este împărțit de Georgia și Insulele Maldive, cu cîte 8 urcări în top.

Din lista celor mai promițătoare destinații turistice în anul 2016 fac parte unele destinații atractive și ieftine din Europa (Lituania, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, România), Cipru, Canada, Japonia, Cambogia și Iran.

 

Source: www.noi.md

Keywords:

turism , Moldova , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.