Go to section: Nature and tourism
16 march 2016, 14:48 Nature and tourism views 7028
Formează o echipă, plantează puieţi de salcie şi poţi cîştiga 1250 de dolari
16 march 2016, 14:48 Nature and tourism views 7028

Formează o echipă, plantează puieţi de salcie şi poţi cîştiga 1250 de dolari

Rețeaua Tinerilor Ecologiști „Iubește-ți râul" reprezintă o rețea de tineri activi, interesați de problemele mediului înconjurător și iubitori ai Naturii.

Pe parcursul a celor trei ani de existență, tinerii din cadrul rețelei s-au implicat și au realizat un șir de acțiuni menite să informeze publicul larg despre rezultatele impactului negativ asupra mediului înconjurător.

Astfel, cu scopul de a extinde la nivel național Rețeaua Tinerilor Ecologiști și de a planta fâșii de protecție de-a lungul râurilor din țară, se lansează concursul „Plantează-ți viitorul", care se va desfășura în perioada martie – octombrie 2016. Concursul încurajează participarea tinerilor din întreaga ţară şi mobilizarea autorităţilor publice locale pentru a se implica în procesul de plantare a puieţilor de salcie.

Concursul se va desfăşura în două etape: etapa de plantare a puieţilor, câştigătorul căreia se va alege cu 1000 USD şi etapa de prindere a puieţilor plantaţi, iar pentru această etapă premiul este de 1250 USD.

Deci, te invităm să participi la concurs! Vei câştiga nu doar o sumă de bani, dar şi o bună experienţă de a lucra în echipă, vei învăţa cum să ai grijă de o fâşie plantată de-a lungul unui râu şi cu siguranţă vei deveni un bun ecologist.

Acest concurs este organizat în cadrul inițiativei „Iubește-ți râul", în parteneriat cu Agenţia „Apele Moldovei" şi Moldsilva, iniţiativă susținută financiar de către fundația americană EcoCatalyst Foundation.

Source: stirilocale.md

Keywords:

copac , ecologie , premiu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1550
Populaţia:
2045 mii locuitori

Mateuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Mateuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanţă de 8 km de oraţul Rezina ţi la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2045 de oameni. Satul Mateuţi este menţionat documentar la 3 aprilie 1550.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.