Go to section: Nature and tourism
28 april 2016, 17:43 Nature and tourism views 9111
Defrișarea în masă a pădurilor în apropierea satelor Donici și Lupa Rece (Foto, Doc)
28 april 2016, 17:43 Nature and tourism views 9111

Defrișarea în masă a pădurilor în apropierea satelor Donici și Lupa Rece (Foto, Doc)

Fundația pentru Dezvoltare Ecologică "ECODAVA", a sesizat Ministerul Mediului Republicii Moldova, în persoana ministrului și Agenția Moldsilva referitor la defrișarea în masă a pădurilor din apropierea satelor Donici (2-3 km) și Lupa Rece (7 km) din raionul Orhei.

«Ecodava» i-a cerut ministrului Munteanu și Agenției Moldsilva verificarea legalității acțiunilor respective și întreprinderea măsurilor ce se impun pe cazul dat.

De menționat că anterior ministrul Mediului Valeriu Munteanu a declarat că interzicerea tăierilor rase și a exportului de lemn vor contribui la reducerea tăierii ilegale a pădurilor în Republica Moldova.

Source: www.ecodava.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
96 locuitori

Pîcalova este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 96 de oameni. Satul Pîcalova a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.