Go to section: Nature and tourism
07 august 2016, 16:17 Nature and tourism views 5071
Prognoza meteorologilor pentru week-end
Photo: Biserică în satul Ţipova
07 august 2016, 16:17 Nature and tourism views 5071

Prognoza meteorologilor pentru week-end

Sfîrșitul săptămînii se anunță unul plăcut din punct de vedere al temperaturilor de afară. Astfel, pentru ziua de astăzi, meteorologii ne promit mult soare și temperaturi ce variază de la 24 la 28 de grade Celsius.

Sîmbătă și duminică însă, temperaturile vor crește puțin, însă pe alocuri, mai ales în centru și la nord, ar putea apărea ploi de scurtă durată. Cu toate aceastea, sîmbătă se vor înregistra valori de 25-30 grade Celsius, în timp ce duminică vremea se va răci puțin.

Nopțile vor fi ceva mai răcoroase, minimele termice vor varia între 12 și 17 grade Celsius.

De săptămînă viitoare însă, canicula revine. Vom avea parte din nou de temperaturi de peste 30 de grade, iar maxima va ajunge pînă la 35 de grade cu plus.

Source: unimedia.info

Keywords:

prognoza , natura , meteo

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1485
Populația:
7354 locuitori

Sîngera este un oraş din municipiul Chișinău. Suprafaţă construită al oraşului alcătuieşte circa 3.66 kilometri pătraţi, fiind cuprinsă într-un perimetru de 12.05 km. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 7354 de oameni. Orașul Sîngera a fost menționat documentar în anul 1485.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.