Go to section: Nature and tourism
14 october 2016, 10:40 Nature and tourism views 5781
De Hramul Oraşului va fi frig
14 october 2016, 10:40 Nature and tourism views 5781

De Hramul Oraşului va fi frig

Vremea va fi determinată, astăzi, de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil, fără precipitaţii. Vîntul va sufla din nord-vest până la moderat.

La Briceni și Soroca termometrele vor indica şase grade, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult.

La Chişinău mercurul din termometre va indica opt grade Celsius. La Tiraspol şi Leova vor fi nouă grade, în timp ce la Comrat se vor înregistra zece grade Celsius. La şi Cahul maxima termică va ajunge pînă la 11 grade.

În următoarele zile, vremea se menţine rece. Iar, din data de 14 până în data de 19 octombrie intră în vigoare codul galben de îngheţ.

Noaptea se prevăd înghețuri la suprafața solului, de până la minus trei grade. În Capitală, temperaturile vor urca ziua până la zece grade, iar noaptea vor coborî până la minus trei grade Celsius.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
510 locuitori

Novosavițcaia este o localitate stație de cale ferată din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 97 km de Chișinău. Populaţia stației de cale ferată Novosavițcaia alcătuia 510 oameni în anul 2004. Localitatea stație de cale ferată Novosavițcaia a fost inaugurată în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.