Go to section: Nature and tourism
11 november 2016, 11:55 Nature and tourism views 7558
Moldoveni fericiți, care trăiesc în mijlocul naturii (Video)
11 november 2016, 11:55 Nature and tourism views 7558

Moldoveni fericiți, care trăiesc în mijlocul naturii (Video)

Departe de grijile cotidiene, ambuteiaje și alte probleme ale societății moderne, undeva în mijlocul naturii, 21 de familii și-au găsit fericirea.

E vorba despre locuitorii comunei „Sceastlivoe", situate la cîțiva kilometri de Chișinău, relatează NOI.md.

Acești oameni nu s-au ascuns de nimeni și nu au fugit de nimic, cum ar putea săpresupună unii. Ei pur și simplu au adoptat un mod de viață sănătos atît pentru ei, cît și pentru copiii lor. Locuitorii comunei „Sceastlivoe" și-au construit case din materiale naturale și se hrănesc din ceea le oferă natura și ce cresc în propriile grădini.

Ei se declară oameni fericiți, iar viața de oraș nu-i mai interesează, cu toate că nici pe departe nu sînt rupți de civilizație. Totul a pornit de la doar cîteva familii, cărora ulterior li s-au alăturat alte persoane, cu care au format împreună o comună.

Source: www.noi.md

Keywords:

natura , moldovenii , viata , fericire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1856
Populația:
11192 locuitori

Basarabeasca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Basarabeasca. Amplasat în lunca rîului Cogîlnic şi Larga e situat la 101 km de Chișinău şi este un important nod feroviar în sud-estul republicii. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului Basarabeasca constituie 11 192 locuitori. Localiatea Basarabeasca a fost înfiinţată în anul 1856 de către autorităţile Imperiului Rus, ca colonie evreiască, cu denumirea Romanovca.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.