Go to section: Nature and tourism
17 december 2016, 11:40 Nature and tourism views 10184
Cea mai geroasă noapte în Moldova
17 december 2016, 11:40 Nature and tourism views 10184

Cea mai geroasă noapte în Moldova

Iarnă, zăpadă, ger... Serviciul Hidrometeorologic de Stat al RM informează despre surprizele pe care ni le va aduce vremea în următoarele zile.

Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, noaptea de 16 spre 17 decembrie a fost cea mai geroasă din această săptămînă în Moldova.

Astfel, temperatura medie a aerului în toată țara a fost de —7...—10 grade Celsius. Ziua termometrele vor înregistra —2...+1 grade. În nordul țării astăzi se așteaptă ninsori slabe.

În noaptea de sîmbătă spre duminică pe teritoriul țării se prevăd —5...—8 grade, iar ziua sînt prognozate —2...+1 grade.

În zilele de odihnă presiunea atmosferică va fi ridicată.

La începutul săptămînii viitoare în republică se vor înregistra ziua —2...+1 grade. Această temperatură se va menține practic pe durata întregii săptămîni.

De marți, în Moldova se așteaptă ninsori.

Source: sputnik.md

Keywords:

vremea , ger , prognoza , temperatura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
1297 locuitori

Mocra este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Din componenţa comunei fac parte localităţile Şevcenco, Basarabca, Zaporojeţ și Mocra. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Mocra alcătuia 1297 de oameni în anul 2011. Satul Mocra a fost menționat documentar în anul 1781.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.