Go to section: Nature and tourism
21 november 2017, 16:35 Nature and tourism views 55434
Între R. Moldova şi Statul Israel vor fi operate zboruri directe
21 november 2017, 16:35 Nature and tourism views 55434

Între R. Moldova şi Statul Israel vor fi operate zboruri directe

Urmare a vizitei Prim-ministrului Pavel Filip în Israel, între Republica Moldova şi Statul Israel vor fi operate zboruri directe. Acestea vor fi efectuate începând cu 5 iunie 2018, inițial o dată pe săptămînă, în ziua de marți, iar din 6 iulie 2018, de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Lansarea cursei directe a devenit posibilă după ce Guvernul a aprobat eliminarea limitărilor privind numărul de companii aeriene care pot opera zboruri între Republica Moldova și Statul Israel. După promovarea acestei inițiative, al doilea ca mărime operator aerian din Israel, ARKIA Israeli Airlines, a aplicat pentru lansarea cursei Chișinău – Tel Aviv.

Eliminarea restricţiilor de operare a zborurilor între Republica Moldova și Statul Israel corespunde obiectivului Guvernului de liberalizare a pieței serviciilor de transport aerian. Astfel, cetățenii Republicii Moldova vor fi asiguraţi cu transport aerian sigur şi la preț accesibil.

Source: moldpres.md

Keywords:

Israel , Moldova , zbor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1397 locuitori

Catranîc este un sat şi comună din raionul Făleşti. Catranîc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 36 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1397 de oameni. Satul Catranîc a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.