Go to section: Nature and tourism
09 june 2018, 11:45 Nature and tourism views 11269
Atenţionare de călătorie pentru turiștii moldoveni
09 june 2018, 11:45 Nature and tourism views 11269

Atenţionare de călătorie pentru turiștii moldoveni

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Japonia urmează să țină cont că, în conformitate cu informațiile distribuite de Agenția Meteorologică niponă, 4 prefecturi din centrul țării și majoritatea prefecturilor din insula Hokkaido se află sub atenționare de ploi, vînt puternic și inundații.

Totodată, toate zborurile planificate a pleca pe data de 5 septembrie 2018 de pe Aeroportul International Kansai, din prefectura Osaka, au fost anulate. De asemenea, accesul cu mașina și trenul este restricționat din cauza avariilor ce au avut loc la infrastructura de acces către aeroport.

Moldovenii sînt rugați să manifeste atenție maximă dacă se află sau tranzitează zonele afectate, să urmeze sfaturile autorităților locale și să urmărească îndeaproape informațiile distribuite de autoritățile nipone competente.

Cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei moldovenești în Japonia.

Source: viza.md

Keywords:

Japonia , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
874 locuitori

Valea Trestieni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Isăicani, Luminița, Odobești, Valea Trestieni şi Selișteni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 92 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Valea Trestieni constituia 874 oameni. Satul Valea Trestieni a fost menționat documentar în anul 1656.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.