Go to section: Nature and tourism
11 may 2018, 14:20 Nature and tourism views 10613
Vama de la Palanca este închisă
11 may 2018, 14:20 Nature and tourism views 10613

Vama de la Palanca este închisă

Punctul de trecere Palanca își stopează activitatea temporar.

Întreruperea activității sînt cauzate de efectuarea lucrărilor finale de construcție în zona aflării punctului de trecere.

Astfel, traficul prin punctul de trecere a frontierei Palanca va fi restricționat pentru toate categoriile de mijloace de transport. Vama își întrerupe activitatea de astăzi, pe cînd data redeschiderii punctului de trecere deocamdată nu se cunoaște.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Guvernul Republicii Moldova și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova.

Source: noi.md

Keywords:

vama , Palanca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1008 locuitori

Ciobalaccia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Flocoasa și Ciobalaccia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1008 oameni. Satul Ciobalaccia a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.