Go to section: Nature and tourism
12 october 2020, 11:00 Nature and tourism views 2989
Ucraina va introduce lockdown
12 october 2020, 11:00 Nature and tourism views 2989

Ucraina va introduce lockdown

Prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmîgal, a declarat că pe 8 ianuarie, în țară va fi introdus lockdown care va fi valabil pînă pe 24 ianuarie (inclusiv) 2021.

"Astăzi vom lua decizii cu privire la restricții suplimentare în anul următor ... S-a decis că de la 8 la 24 ianuarie inclusiv, în Ucraina vor fi consolidate restricțiile de carantină. Să le numim - "vacanța de iarnă de dragul securității", a spus Șmîgal la ședința de miercuri a Guvernului, relatează interfax.com.ua.

Potrivit premierului, în această perioadă va fi interzisă activitatea cafenelelor, restaurantelor și barurilor (cu excepția livrărilor și la pachet), magazinelor de produse nealimentare, cinematografelor, cluburilor de fitness, sălilor de sport, teatrelor și centrelor comerciale.

De asemenea, vor merge în vacanță toate instituțiile de învățămînt, cu excepția grădinițelor.

În plus, vor fi interzise toate activitățile în masă.

Source: noi.md

Keywords:

Ucraina , carantina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1855
Populația:
1202 locuitori

Ştefăneşti este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Ştefăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ștefan Vodă și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1202 oameni. Satul Ştefăneşti a fost menționat documentar în anul 1855.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.