Go to section: Nature and tourism
17 march 2013, 10:56 Nature and tourism views 7474
17 march 2013, 10:56 Nature and tourism views 7474

Iarna a revenit în forţă în Ucraina


Foto: tsn.ua

Cinci regiuni din vestul Ucrainei sînt afectate de ninsori abundente, anunță trm.md. Traficul a fost perturbat pe mai multe autostrăzi de importanţă naţională. De mai bine de 24 de ore ninsorile nu mai contenesc, iar transportul circulă cu dificultate. Peste 60 de localităţi au rămas fără energie electrică. Din cauza ninsorilor au fost închise şi două aeroporturi.

Stratul de zăpadă a atins 50 cm în mai multe regiuni din ţară, iar temperaturile au scăzut pînă la -7°C, a anunţat Ministerul ucrainean al Infrastructurii într-un comunicat.
 
Ninsorile au provocat perturbări majore, de asemenea, în transporturile din Ungaria, Polonia şi Slovacia, unde unele rute au fost închise.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
305 locuitori

Briceva este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dondușeni și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Briceva a fost menționat documentar în anul 1836.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.