Go to section: Nature and tourism
14 april 2022, 12:00 Nature and tourism views 4640
La punctele de trecere a frontierei din Ucraina în Moldova nu există cozi
Photo: diez.md
14 april 2022, 12:00 Nature and tourism views 4640

La punctele de trecere a frontierei din Ucraina în Moldova nu există cozi

La punctul de trecere a frontierei din Ucraina în Moldova nu se mai formează cozi, informează Noi.md.

Despre acest lucru a anunțat Departamentul Regional de Vest al Serviciului Frontierei de Stat a Ucrainei - Frontiera de Vest.

Polițiștii de frontieră au informat despre situația de la punctele de control cu statele vecine la ieșirea din Ucraina la situația din dimineața zilei de 14 aprilie.

Potrivit polițiștilor de frontieră, nu există cozi la punctele de control la intrarea în: Republica Moldova, România, Slovacia.

Cele mai mari cozi la plecarea din Ucraina se observă la punctul de control "Krakovets" la granița cu Polonia. Acolo se află 20 de mașini și 7 autobuze. O coadă din 9 autobuze s-a format la punctul Shegini. 10 autobuze așteaptă plecarea la Rava-Ruska.


La alte puncte de control de la granița cu Polonia nu există cozi, inclusiv Yagodin, Ustilug, Ugrinov, Grushev și Smolnitsa.

În direcția Ungariei la punctul de control Tisa așteaptă plecarea 14 autobuze. Nu există cozi nici la punctele "Zvonkovoe", "Kosino", "Luzhanka "și "Vilok".

 

 

Source: noi.md

Keywords:

Ucraina , Moldova , vama , rînd

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
292 locuitori

Măgureanca este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de locuitori. Satul Măgureanca a fost menționat documentar în anul 1856.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.