Go to section: Nature and tourism
27 september 2013, 14:19 Nature and tourism views 8247
27 september 2013, 14:19 Nature and tourism views 8247

Rezervația "Plaiul Fagului" în centrul atenției ecologiștilor

Foto: newsmoldova.ru

Agenția "Moldsilva", în parteneriat cu Asociația Femeilor pentru protecția și dezvoltarea durabilă a mediului, si colegii săi din Estonia va organiza sîmbătă o prelegere consacrată protejării rezervației "Plaiul Fagului", transmite agenția Novosti-Moldova.

Prlegerea va fi ascultată de profesorii instituțiilor de învățămînt din localitățile învecinate cu rezervația naturală – satele Bahmut, Sipoteni, Temeleuți, Vălcineț, Cornești, Rădenii Vechi, Bumbăta și Milești.  

Proiectul, în cadrul căruia va avea loc prelegerea se numește "Participarea tinerilor în procesul de monitorizare a diversității speciilor de plante, în rezervația naturală "Plaiul Fagului".

Source: newsmoldova.ru

Keywords:

rezervaţie , ecologie , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1650
Populația:
888 locuitori

Cuzmin este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 888 de oameni. Satul Cuzmin a fost menționat documentar în anul 1650.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.