Go to section: Nature and tourism
10 april 2013, 11:29 Nature and tourism views 5050
10 april 2013, 11:29 Nature and tourism views 5050

În Moldova nu se așteaptă încălzirea vremii


Foto: news.mail.ru

Încălzirea vremii nu se așteaptă în Republica Moldova cel puțin încă o săptămînă. În acest sfîrșit de săptămînă și începutul saptămînii viitoare vom avea vreme răcoroasă. Sinopticienii prognozează în orele dimineții înghețuri în aer de pînă la -2°C, la suprafața solului – de pînă la -4°C.

Duminica, vîntul nordic se va schimba cu cel de sud-est și asta va produce o mică încălzire a vremii. Însă se vor crea condiții de ceață, ceea ce nu va permite încălzirea aerului pe parcursul zilei. Astfel, către mijlocul săptămînii viitoare, pe cea mai mare parte a teritoriului țării temperatura aerului se va ridica pînă la 10-16°C, iar în raioanele unde se va forma ceață – pînă la 8-10°C.

Source: noi.md

Keywords:

meteo , Moldova , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
336 locuitori

Dimitrovca este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 336 de locuitori,Satul Dimitrovca a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.