28 november 2014, 14:58 Moldovan Diaspora views 18790
Secții de votare pentru moldovenii din Rusia
Photo: favim.ru
28 november 2014, 14:58 Moldovan Diaspora views 18790

Secții de votare pentru moldovenii din Rusia

Ambasada Republicii Moldova din Moscova a confirmat că duminică alegătorii moldoveni vor putea merge să voteze în cinci locuri din Federația Rusă, informează agenția TASS.

Secțiile de votare vor fi la Moscova, în orașul Ramenskoie din regiunea Moscovei, la Novosibirsk, St. Petersburg și Soci.

Numărul secțiilor de votare deschise în Federația Rusă a fost calificat drept insuficient de partidele opoziției de stînga, dar și de ministrul de externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, care a sugerat că guvernul de la Chișinău ar încerca să îngrădească votul diasporei din est, cunoscută pentru vederile ei mai degrabă pro-ruse decît pro-europene.

Potrivit listei de pe site-ul Ministerului de Externe cele mai multe secții de votare vor fi deschise pentru alegerile de la 30 noiembrie în Italia (25), România (11) și Statele Unite (6).

Source: www.europalibera.org

Keywords:

diaspora , Rusia , moldovenii , alegeri

Comments

 (5)
  • #5 MAXIM Reply Quote selected
    Доброе утро.Где в Москве можно проголосовать за президента Молдовы?Спасибо
  • #4 Alexandr Reply Quote selected
    Уроды, изберательный участок в г. Раменском не открыли!!!!!!
  • #3 Edward Reply Quote selected
    День Добрый! По какому адресу можно подъехать и проголосовать? 
  • #2 Natalia Reply Quote selected
    Добрый День! Где находится избирательный участок в Москве ?
  • #1 iojik Reply Quote selected
    5 Доброй ночи, я всех призываю не оставаться в стороне и прийти на выборы в парламент, которые состояться 30 ноября , проголосуйте , сделайте свой выбор и не дайте нынешнему правительству в договоренности с Бессэску навязывать нам свою паранною.<div><br></div><div><br></div>
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1933
Populația:
1090 locuitori

Ruseni este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Satul este situat la o distanță de 3 km de orașul Anenii Noi și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1090 locuitori. Satul Ruseni a fost înființat în anul 1933.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.