04 march 2015, 11:33 Moldovan Diaspora views 10212
O moldoveancă candidează pentru titlul de „Omul lunii” în Malmo, Suedia
Photo: facebook.com
04 march 2015, 11:33 Moldovan Diaspora views 10212

O moldoveancă candidează pentru titlul de „Omul lunii” în Malmo, Suedia

Svetlana Plotean, în vârstă de 27 de ani, originară din Moldova, candidează pentru titlul de „Omul lunii", concurs organizat de un ziar local din Malmo, Suedia. Competiția presupune nominalizarea localnicilor care s-au manifestat într-un mod special în viața orașului.

Tânăra a venit în Suedia cu 3 ani în urmă și a hotărât să pună pe roate proiectul „Dance for Change", în care predă dansul. Banii câștigați îi donează în scopuri caritabile, informează UNIMEDIA.

Concursul se desfășoară prin intermediul Facebook, iar pentru a câștiga, Svetlana Plotean are nevoie să adune cât mai multe Like-uri la poza postată de revistă.

Source: unimedia.info

Keywords:

moldovenii , concurs , Suedia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1869
Populația:
6204 locuitori

Stăuceni este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Goianul Nou și Stăuceni. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6204 de oameni. Satul Stăuceni a fost menționat documentar în anul 1869.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.