10 october 2015, 10:25 Moldovan Diaspora views 7559
Moldovenii din California organizează a doua ediţie a Festivalului „Toamna de Aur”
10 october 2015, 10:25 Moldovan Diaspora views 7559

Moldovenii din California organizează a doua ediţie a Festivalului „Toamna de Aur”

Asociaţia „Comunitatea moldovenilor din California" din Statele Unite ale Americii organizează sâmbătă, 10 octombrie, la San Francisco, începând cu ora 14.00 (ora locală), a doua ediţie a Festivalului „Toamna de Aur" (Moldovan Harvest Festival). Acest eveniment este organizat cu scopul de a celebra şi promova tradiţiile naţionale ale Republicii Moldova în statul California.

Potrivit Biroului pentru Relații cu Diaspora, participanții la Festival vor avea, astfel, posibilitatea să guste vin și bucate tradiționale moldovenești, să se încingă într-o horă, să cânte „Trandafir de la Moldova" și „Melancolie" împreună cu artiștii invitați la eveniment, să admire o colecție de costume naționale românești din secolul al XVIII-lea.

Prețul unui bilet de intrare la Festival este de 25 de dolari americani. Accesul persoanelor în etate este de 20 de dolari. Copiii de până la 12 ani vor avea acces gratuit la eveniment. Biletele pot fi procurate și online.

Festivalul „Toamna de Aur" va fi organizat la adresa: 1635 Divisadero St., San Francisco, CA, 94115, b/t Post St & Sutter St.

Source: trm.md

Keywords:

diaspora , SUA , Festival

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
3392 locuitori

Pîrliţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Pîrliţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 23 km de orașul Fălești și la 140 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3392 de oameni. Satul Pîrlița a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.