22 january 2016, 16:04 Moldovan Diaspora views 7060
Evoluția naistului moldovean s-a bucurat de un mare succes la Ankara
22 january 2016, 16:04 Moldovan Diaspora views 7060

Evoluția naistului moldovean s-a bucurat de un mare succes la Ankara

Naistul moldovean Marin Gherasa, Artist al Poporului, a participat la concertul de la Ankara organizat de Ambasada Republicii Moldova în Turcia în colaborare cu Ministerul Culturii și Turismului al Republicii Turcia și Orchestra simfonică prezidențială. Concertul a fost organizat în spațioasa sală "Ankara Spor Salonu", cu o capacitate de peste 10 mii de locuri.

Evoluția artistului moldovean s-a bucurat de un mare succes, iar cei prezenți la eveniment, numeros public, membri ai corpului diplomatic acreditat la Ankara, reprezentanți ai autorităților și ai mediului academic din Turcia, precum și diaspora moldovenească au apreciat înalt prestația naistului Marin Gheras.

Aceasta nu este prima colaborare dintre Ambasadă și naistul Marin Gheras, care la invitația Misiunii diplomatice în anul 2015 a oferit un concert oaspeților în cadrul recepției oficiale cu prilejul sărbătorilor naționale – Ziua Independenței și Limba noastră, organizată la 28 august curent în or. Belek, Antalya.

Source: www.turcia.mfa.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
165 locuitori

Chilişoaia este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 165 de oameni. Satul Chilişoaia a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.