30 november 2016, 12:00 Moldovan Diaspora views 7694
O moldoveancă bucură francezii și britanicii cu lumînări sculptate (Foto)
30 november 2016, 12:00 Moldovan Diaspora views 7694

O moldoveancă bucură francezii și britanicii cu lumînări sculptate (Foto)

E binecunoscută tradiția din Vest, de a celebra Crăciunul pe stil nou, însă nu înainte de a savura splendoarea tîrgurilor care anticipează Sărbătorile de Iarnă. În acest an, în casele britanicilor și francezilor vor ajunge fabuloasele lumînări Made in Moldova, by Vica Diavor și talentata sa echipă. Mai multe detalii despre această extindere am aflat chiar de la antreprenoare.

„În pragul sărbătorilor de iarnă, lumînările noastre vor ajunge mai ușor în casele britanicilor și ale francezilor. Am stabilit un parteneriat cu un magazin online, care comercializează lumînările noastre sculptate pentru decor și nunți în Marea Britanie. În același timp, avem un contract semnat cu o companie din Toulouse, care vinde produsele noastre în cadrul tîrgurilor tematice de Crăciun.

Primele reacții au fost foarte pozitive, iar asta ne motivează să muncim și mai mult și să reușim să aducem lumînările noastre în fiecare casă.

Important că prin intermediul lumînărilor noastre, vom promova și întreaga țară, fiecare cutie în care este ambalat produsul poartă cu mîndrie logo-ul turistic al țării cu îndemnul „Discover Moldova", așă că cine știe, poate la vară vin turiștii să ne vizite direct în atelier?!", ne-a mărturisit talentata antreprenoare.

Felicitări și mult succes!

Source: ea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1130 locuitori

Naslavcea este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Naslavcea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 14 km de orașul Ocnița și la 243 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1130 de oameni. Satul Naslavcea este menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.