01 august 2017, 10:30 Moldovan Diaspora views 13017
Un moldovean a creat un video emoționant pentru Adidas
01 august 2017, 10:30 Moldovan Diaspora views 13017

Un moldovean a creat un video emoționant pentru Adidas

Are 26 de ani, este originar din Republica Moldova și a creat un spot comercial pentru Adidas, iar videoul său a devenit viral pe internet.

Eugen Merher a plecat în Germania când avea doar șase ani, iar recent a publicat una dintre ultimele sale lucrări care a devenit foarte populară în mediul online, însă care a fost ignorată de Adidas, compania pentru care a fost de fapt realizat spotul.

Photo Credit: ducktv.uoregon.edu

„Am încercat să transmit videoul celor de la Adidas, însă ei nu au reacționat în nici un fel", a menționat Eugen pentru The Huffington Post. Cu toate acestea, comunitatea online consideră că cei de la Adidas au făcut o mare greșeală pentru că spotul este original și emoționant.

Activitatea tânărului, dar și lucrările pe care le realizează pot fi urmărite pe site-ul său personal.

Source: diez.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1671
Populația:
1065 locuitori

Nucăreni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Nucăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1065 de oameni. Satul Nucăreni a fost menționat documentar în anul 1671 cu denumirea Îndărătnici.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.