27 february 2017, 16:30 Moldovan Diaspora views 7864
TV Tokyo, despre tradițiile și cultura moldovenilor (Foto, Video)
27 february 2017, 16:30 Moldovan Diaspora views 7864

TV Tokyo, despre tradițiile și cultura moldovenilor (Foto, Video)

În cadrul filmării unei emisiuni televizate pentru postul TV Tokyo despre tradițiile și cultura Republicii Moldova, duminică, 26 februarie 2017, în incinta restaurantului "Noroc" diplomații moldoveni au prezentat modalitatea de preparare a bucatelor tradiționale moldovenești, care au fost armonios asortate cu vinuri autohtone de înaltă calitate și savurate de cei 20 de japonezi prezenți.

În cadrul evenimentului, ambasadorul Vasile Bumacov a oferit un interviu pentru telespectatorii niponi, în cadrul căruia a trecut în revistă stadiul actual și perspectivele relațiilor bilaterale. El a adresat, în mod particular, felicitări cu ocazia celebrării în anul curent a celei de-a 25-a aniversări de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Japonia.

Keywords:

Japonia , Tokyo , cultura , tradiții

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
152 locuitori

Izvoreni este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Ungheni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 152 de oameni. Satul Izvoreni a fost menționat documentar în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.