11 september 2017, 15:45 Moldovan Diaspora views 7265
O actriță originară din Chișinău, premiată la Festivalul Sylhet din Bangladesh
11 september 2017, 15:45 Moldovan Diaspora views 7265

O actriță originară din Chișinău, premiată la Festivalul Sylhet din Bangladesh

Cristina Căldăraru a fost desemnată cea mai bună actriță la Festivalul de Film Sylhet din Bangladesh, pentru rolul său din scurtmetrajul portughez 4242.

Festivalul de Film Sylhet și-a desemnat cîștigătorii. Actrița Cristina Căldăraru a devenit cîștigătoare la categoria cea mai bună actriță, pentru prestația sa în scurtmetrajul „4242".

„4242" este povestea unei tinere imigrante, o poveste despre durerea unei adolescente care încearcă să-și redefinească identitatea după ce a fost forțată să plece de acasă.

În august 2016, Cristina Căldăraru a primit premiul pentru cea mai bună actriță la categoria Teen Act de la Christian Film Festival din Virginia, SUA, pentru debutul său în pelicula „4242".

Cristina Căldăraru s-a născut și a crescut la Chișinău, unde a învățat la Liceul Teoretic „Ion Creangă". În noiembrie 2015, s-a mutat în Portugalia pentru a-și continua studiile în artă la Școala Secundară Henriques Nogueira din Torres Vedras, un oraș suburban din nordul Lisabonei.

Source: diez.md

Keywords:

Festival , Cinematografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
4210 locuitori

Grimăncăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Grimăncăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul  este situat în partea de nord-vest a Moldovei, la hotar cu Ucraina, la o distanță de  230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4210 de oameni. Prima atestare documentară a satului Hrimancăuţi din ţinutul Hotin datează din noiembrie 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.