09 march 2018, 14:45 Moldovan Diaspora views 7967
În atenția moldovenilor din Canada
09 march 2018, 14:45 Moldovan Diaspora views 7967

În atenția moldovenilor din Canada

Atenţionare de călătorie. Canada – stare de urgență prelungită pentru incendii de pădure.

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Canada urmează să țină cont că, în conformitate cu datele comunicate de autoritățile canadiene, starea de urgență din provincia British Columbia, privind incendiile de pădure, a fost prelungită pînă la data de 12 septembrie 2018.

Se recomandă evitarea călătoriilor în ariile afectate de aceste incendii. Informații actualizate despre evoluția incendiilor pot fi accesate la pagina dedicată https://www.facebook.com/BCForestFireInfo.

Cetățenii moldoveni, afectați de situația de atenționare, pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Canada

Source: viza.md

Keywords:

avertizare , Canada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
82 locuitori

Carabiber este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Carabiber a fost întemeiat în anul 1929.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.