20 july 2012, 10:59 Moldovan Diaspora views 12468
20 july 2012, 10:59 Moldovan Diaspora views 12468

Moldoveanul care a uimit publicul la America's Got Talent

Cristian Sandu de 18 ani, este de origine din Republica Moldova, dar locuiește în Las Vegas, Nevada. Provine dintr-o familie de artiști de circ.

A decis să participe la concursul  America's Got Talent cu un număr original. "Am pregătit un număr atît de periculos și de extrem încît mi-am făcut familia și prietenii să nu fie de acord, nu vor să mă lase să fac asta. Acest număr se poate termina în două feluri, ori îmi termin numărul și sînt ok în fața juriului, ori sînt luat de o ambulanță", a declarat concurentul înainte să urce pe scenă, citat de protv.md.

Deși Cristian Sandu a căzut în urma acestui număr periculos, membrul juriului Howard Stern a declarat că este foarte mîndru de el și că îl apreciază incredibil de mult.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1966
Populația:
1659 locuitori

Frunză este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, la hotar cu Ucraina, pe linia de cale ferată Ocniţa-Moghiliov-Podolsk, oraşul Frunză  este situat la o distanţa de 243 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 1659 locuitori. Localitatea a fost întemeiată în anul 1966, cînd lângă fabrica de zahăr încep să se construiască case de locuit, în 1973 obţinînd statutul de localitate de tip orăşenesc.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.