18 november 2013, 11:07 Moldovan Diaspora views 11174
18 november 2013, 11:07 Moldovan Diaspora views 11174

Moldoveanul Dima Trofim, în FINALA la „Dansez pentru tine”


Moldoveanul Dima Trofim a făcut un adevărat spectacol la „Dansez pentru tine". Echipa acestuia a ajuns în finală, impresionînd juriul. Perechea a dansat pe ritmurile unei celebre piese a lui Ricky Martin și a făcut show, dansînd din buric.

Moldoveanul Dima din trupa LaLa Band a arătat că poate dansa din buric. Impreună cu partenera sa au ales prin tragere la sorți să danseze belly dance. S-au descurcat de minune, iar juriul nu s-a zgîrcit la laude.

Și la dansul inspirat dintr-un videoclip al unui interpret celebru echipa moldoveanului a impresionat. El și partenera sa au ales să imite coregrafia din clipul „Livind la vida loca" al lui Ricky Martin.

Astfel, echipa lui Dima Trofim a acces direct în finală, clasîndu-se pe locul doi.

Source: protv.md

Keywords:

Dansuri , moldovenii , talent

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
29 locuitori

Dobruşa este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Satul Dobrușa a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.