Go to section: Children
17 july 2013, 11:07 Children views 8645
17 july 2013, 11:07 Children views 8645

Elevii moldoveni au adus trei medalii de la Olimpiada Internaţională de Fizică


 Foto: trm.md

Elevi moldoveni au obţinut două medalii de argint, o medalie de bronz şi o menţiune de onoare la Olimpiada Internaţională de Fizică, desfăşurată în perioada 7-15 iulie curent, în oraşul Copenhaga, Danemarca.

Potrivit Ministerului Educației, Zanoci Cristian, elev la Liceul Teoretic ”Orizont” și Colibaba Nicoleta, elevă la Liceul Teoretic ”Gheorge Asachi” din Chișinău au obținut medalii de argint, Popanu Ilie, elev la Liceul Teoretic ”Orizont” - medalia de bronz, iar Purice Dinu, elev la Liceul Teoretic ”Gaudeamus” din municipiu a fost premiat cu mențiune de onoare.

Lotul olimpic al Republicii Moldova a fost constituit din cinci elevi și doi profesori.

Elevi din Republica Moldova au mai obţinut o medalie de argint şi trei de bronz la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată, recent, la Agros, Cipru.

 

Sursa: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
1648 locuitori

Vadul-Raşcov este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vadul-Rașcov și Socola. Amplasat pe cursul superior al Nistrului satul Vadul-Raşcov se află la o distanță de 23 km de orașul Șoldănești și la 104 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Vadul-Raşcov a fost atestat documentar la 14 ianuarie 1447.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.