Go to section: Children
24 july 2013, 11:30 Children views 7600
24 july 2013, 11:30 Children views 7600

Absolvenții moldoveni pot aplica pentru burse universitare în Ucraina


Foto: trm.md

100 de burse pentru absolvenţii moldoveni care doresc să îşi continue studiile în universităţile din Ucraina. Actele pot fi depuse pînă la 25 iulie, informează trm.md.

Ministerul Învățămîntului și Științei din Ucraina oferă 100 de locuri în instituțiile de învățămînt superior, dintre care 90 pentru cetăţenii Republicii Moldova de origine ucraineană, 10 - pentru reprezentanții altor etnii.

Centrul de depunere a actelor pentru participare şi de organizare a probelor de concurs este în incinta Universității de Stat din Moldova (blocul nr.1.str.M.Kogălniceanu, 65).

Oferta de studii are la bază prevederile Protocolului de colaborare bilaterală în domeniul învăţămîntului între Ministerul Învăţămîntului al Republicii Moldova şi Ministerul Învăţămîntului şi Ştiinţei din Ucraina.

Keywords:

bursa , studii , Ucraina , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
905 locuitori

Brăila este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.23 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 1.97 km. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 905 oameni. Satul Brăila a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.