Go to section: Moldovan Diaspora
02 november 2019, 15:25 Moldovan Diaspora views 4679
Anunț important pentru moldovenii din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord
02 november 2019, 15:25 Moldovan Diaspora views 4679

Anunț important pentru moldovenii din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord urmează să țină cont că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile britanice, este instituit un cod galben de vînt şi precipitații în unele regiuni, pînă în data de 11 februarie 2019, orele 23:59. În zonele de coastă vor fi intensificări ale vîntului și se vor semnala precipitaţii.

Vîntul, asociat cu furtuna Erik, care se află în Nord-Vestul Marii Britanii, se va intensifica, din sud-vest, cu rafale în sudul țării, ulterior fiind afectate și zonele mai extinse de uscat.

De asemenea, vîntul puternic va afecta Irlanda de Nord și vestul Scoției, cu probabilitatea perturbării transporturilor (rutier, aerian etc.). Din aceasta cauză, este posibil ca pe unele elemente de infrastructură (poduri, viaducte, carosabil rutier), circulația să fie îngreunată.

Totodată, este posibil ca pe unele aeroporturi să se înregistreze întîrzieri sau chiar anulări de zboruri.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Londra.

Source: viza.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
5220 locuitori

Vorniceni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Vorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5220 de oameni. Satul Vorniceni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.