22 may 2014, 12:25 Moldovan reality views 12232
Termenul de introducere a pasapoartelor bordo a fost anulat
Photo: viza.md
22 may 2014, 12:25 Moldovan reality views 12232

Termenul de introducere a pasapoartelor bordo a fost anulat

Autoritatile renunta la termenul de introducere a pasapoartelor de culoare bordo. In schimb isi fixeaza o noua data: nu mai tarziu de 1 ianuarie 2015. Desi initial era vorba de luna septembrie, iar apoi de iulie, astazi viceministrul Tehnologiei Informatiei afirma ca vom trece la pasapoarte bordo cand se va epuiza stocul de blanchete albastre.

Vitalie TARLEV, VICEMINISTRUL TEHNOLOGIEI INFORMATIEI:

"Mai avem 100 de mii, vom vedea cand se vor epuiza, luna mai, iunie, depun mai multi".

Luna trecuta au fost eliberate 40 de mii de pasapoarte. Daca se continua in acelasi ritm, cele 100 de mii de blanchete albastre se vor epuiza in 2-3 luni.

Proiectul de lege a fost votat in prima lectura de Parlament la 10 aprilie, cand discutii aprinse a starnit denumirea culorii documentelor.

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1673
Populația:
1619 locuitori

Corbu este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Corbu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dondușeni și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Corbu a fost menționat documentar în anul 1673.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.