30 may 2014, 10:37 Moldovan reality views 9743
La Moldexpo s-a deschis o expoziţie tradițională pentru copii (VIDEO)
Photo: noi.md
30 may 2014, 10:37 Moldovan reality views 9743

La Moldexpo s-a deschis o expoziţie tradițională pentru copii (VIDEO)

La Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo" s-a deschis ediţia a IV-a a Expoziţiei-festival internaţionale de mărfuri şi servicii pentru copii şi viitoarele mame, ‒ „Kid's Expo".

La expoziție este prezentată întreaga diversitate a pieţei mărfurilor pentru copii: îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, accesorii, produse alimentare și băuturi, înghețată și produse de cofetărie; jocuri și jucării, echipamente sportive; cosmetice curative și profilactice; mobilier pentru copii; cărți, manuale, programe de dezvoltare, presă periodică ş.a.; servicii pentru copii: organizarea odihnei și sărbătorilor pentru copii; bunuri și servicii pentru copiii nou-născuţi și femeile gravide.

Fiind dedicată Zilei Internaționale a Copilului, expoziția va fi o adevărată sărbătoare pentru copii și părinții lor. Pe parcursul celor patru zile în care se va desfăşura expoziția vor avea loc concursuri, concerte, jocuri, competiții, precum și ateliere de creație, vor fi surprize dulci și premii.

În cadrul expoziției va avea loc acțiunea de caritate "Soul Kitchen" ‒ un master-class de preparare a deserturilor interesante de către bucătari-șefi profesioniști. Toate deserturile vor fi scoase la licitație, veniturile de la care vor fi trimise copiilor nevoiaşi.

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită la 1 iunie cu un program concertistic, dansuri și pantomimă cu clovni și o varietate de alte activități distractive.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
1263 locuitori

Ursoaia este un sat din cadrul comunei Lebedenco, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1263 de oameni. Satul Ursoaia a fost înființat în anul 1916.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.