20 june 2014, 11:13 Moldovan reality views 8121
20 june 2014, 11:13 Moldovan reality views 8121

Moldovenii vor avea paşapoarte biometrice de culoare roşie-vişinie


Foto: moldpres.md

Parlamentul a adoptat în lectura a doua proiectul de lege care prevede că paşapoartele biometrice ale cetăţenilor Republicii Moldova vor avea coperta de culoare roşie-vişinie, şi nu albastră cum este în prezent, informează MOLDPRES.

Paşapoartele cetăţenilor Republicii Moldova cu coperta de culoare albastră vor rămîne valabile pînă la expirarea termenului acestora. După modificarea culorii coperţii paşapoartelor, preţul pentru perfectarea acestuia va rămîne acelaşi.

Legea va intra în vigoare pe măsura creării condiţiilor necesare pentru punerea în aplicare a paşaportului cu coperta de culoare roşie-vişinie, dar nu mai tîrziu de 1 ianuarie 2015.

Proiectul a fost elaborat pentru ajustarea cadrului legal naţional şi realizării prevederilor Programului Naţional de implementare a Planului de Acţiuni Republica Moldova –Uniunea Europeană în domeniul liberalizării regimului de vize.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.