27 october 2014, 14:15 Moldovan reality views 9590
În Moldova s-a ieftinit benzina
Photo: topneftegaz.ru
27 october 2014, 14:15 Moldovan reality views 9590

În Moldova s-a ieftinit benzina

Veste bună pentru şoferi! Încă o companie petrolieră a ieftinit benzina şi motorina cu aproape 50 de bani pe litru. Deşi acest fapt ar trebui să-i bucure pe şoferi, ei spun că reducerea este prea mică şi nu se simte la buzunare. Mai mult, oamenii au şi o temere, aceea ca după alegeri preţurile o vor lua din nou în sus.

Astfel, un litru de benzină A95 a ajuns la 18,15 lei, benzina A92 costă 17,95 de lei, iar pentru un litru de motorină şoferii scot din buzunare cîte 17,05 lei. Deşi spun că ieftinirea este binevenită, şoferii se plîng că este prea mică.

Unii şoferii cred că reducerile de preţ au legătură cu apropierea alegerilor şi au o temere.

Acum cîteva zile, alte cinci companii petroliere au ieftinit carburanţii cu pînă la 20 de bani pentru un litru. Asta după ce guvernul şi Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică au discutat cu reprezentanţii companiilor de profil în legătură cu scăderea preţurilor, în contextul în care petrolul s-a ieftinit pe piaţa mondială.

Source: www.jurnaltv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1535
Populația:
1279 locuitori

Văsieni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Văsieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 14 km de oraşul Teleneşti şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1279 de oameni. Satul Văsieni a fost menționat documentar în anul 1535.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.