11 november 2014, 11:10 Moldovan reality views 7150
Şedinţe închise în cazul atacului armat
Photo: protv.md
11 november 2014, 11:10 Moldovan reality views 7150

Şedinţe închise în cazul atacului armat

De acum încolo ședinţele de judecată în dosarul atacului armat, din preajma unui centru comercial din sectorul Rîşcani al capitalei, se vor desfăşura cu uşile închise. Aşa au decis magistraţii după ce procurorii au invocat faptul că martorii nu vor să vorbească în faţa camerelor de luat vederi, deoarece s-ar teme pentru viaţa lor. Inculpații, însă, sugerează că oamenii legii ar avea ceva de ascuns.

Faptul că următoarele şedinţe de judecată se vor desfăşura cu uşile închise i-a nemulţumit pe inculpaţi.

Procurorii au negat acuzaţiile aduse de inculpaţi. Astăzi a fost audiat un tînăr de la care suspecții ar fi cumpărat, înainte de atac, o maşină marca Crysler, cea cu care ar fi fugit de la locul crimei.

Amintim că la sfîrşitul lunii mai, trei încasatori au fost atacaţi în preajma unui centru comercial din sectorul Rîşcani al capitalei. Agresorii au tras în direcţia victimelor zeci de focuri de armă din automate Kalashnikov şi au furat un milion şi jumătate de lei. Unul dintre încasatori a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi. La aproape două luni de la atac, oamenii legii au reţinut patru suspecţi, cu vîrste cuprinse între 30 şi 44 de ani. Indivizii riscă detenţie pe viaţă.

Source: www.jurnaltv.md

Keywords:

judecata , atac , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
29 locuitori

Roşcani este un sat din cadrul comunei Pereni, raionul Rezina. Satul Roșcani este situat la o distanță de 27 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Menționat documentar în 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.