13 november 2014, 14:46 Moldovan reality views 9267
Blindate noi pentru armată
Photo: blogspot.com
13 november 2014, 14:46 Moldovan reality views 9267

Blindate noi pentru armată

Un nou lot de donaţii din partea Guvernului american. De această dată, Armata Naţională a Moldovei a primit în dar 43 de blindate, care vor fi folosite de soldaţii noştri în cadrul misiunilor internaţionale de menţinere a păcii, la care participă. Chiar dacă maşinile nu sunt noi, oficialii moldoveni sunt mulţumiţi, deoarece sunt cu mult mai bune, decât cele de care dispune Armata în prezent.

Gata cu tehnica sovietică care se defecta la orice pas. De astăzi, Armata Naţională a Moldovei are în dotare 43 de blindate Hummer, oferite de Ambasada SUA la Chişinău.

Prezent la eveniment, şeful statului a ţinut să mulţumească Guvernului american pentru donaţie, citind mesajul, ca de obicei, de pe foaie.

Ofiţerii Armatei Naţionale spun că noile maşini le vor oferi şi noi oportunităţi în misiunile de apărare.

Donaţia Guvernului american se estimează la aproximativ 700 de mii de dolari.

Source: www.jurnaltv.md

Keywords:

armata , donatie , SUA

Comments

 (1)
  • #1 wrongusername Reply Quote selected
    которые будут использованы нашими военнослужащими в международных миротворческих миссиях - верится с трудом, скорее всего они будут использоваться для нашего разгона после 30 ноября и охраны американского посльства<BR>другими словами, если мы хоть раз увидим эти пожертвования передвигающиеся по Молдове, а не как было заявлено, в международных миротворческих миссиях, значит власти опять нам врут и используют пожертвования не по назначению?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
80 locuitori

Cuşelăuca este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mari, raionul Soldăneşti. Satul Cușelăuca este situat la distanța de 30 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Cușelăuca datează din anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.