18 november 2014, 10:46 Moldovan reality views 10035
Două mașini Porsche au intrat în coliziune cu un Renault (VIDEO)
Photo: kp.md
18 november 2014, 10:46 Moldovan reality views 10035

Două mașini Porsche au intrat în coliziune cu un Renault (VIDEO)

Două automobile de lux, modelul Porsche Cayenne și Porsche Panamera, care potrivit deschide.md ar aparține lui Gabriel Stati, au ajuns într-un șanț după ce au intrat în coliziune cu un al treilea automobil, un Renault Megane.

Accidentul a avut loc duminică, 16 noiembrie, în jurul orei 15:10, și a fost surprins de camerele de supraveghere din intersecţia bulevardului Dacia cu strada Aeroportului.

Centrul Monitorizare și Control Trafic comunică că accidentul a avut loc din cauza excesului de viteză cu care se deplasau automobilele marca Porsche. Pe un sector de drum pe care este permisă deplasarea cu o viteză de pînă la 50 km/h, autoturismele de lux se deplasau cu viteza de 106 km/h.

Șoferii automobilelor implicaţi în accident, care s-au dovedit a fi originari din Orhei, Străşeni şi Chişinău, cu vîrstele cuprinse între 31 şi 38 ani.

Poliția Capitalei anunță că în urma accidentului nimeni nu a suferit leziuni corporale. Circumstanțele accidentului au fost documentate de grupa specializată din cadrul Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră a Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Conform procedurii, conducătorii auto au fost orientaţi să se prezinte la Dispensarul Republican de Narcologie pentru a fi supuşi expertizelor specializate. La fel au fost numite un şir de expertize tehnice pentru constata cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Pentru depășirea regimului de viteză persoana vinovată urmează a fi sancționată cu amendă în mărime de 1000 lei, cu aplicarea a 5 puncte de penalizare (art. 236 al.3 CC), iar pentru accident rutier persoana vinovată riscă o amendă în mărime de 1000 de lei, cu aplicarea a 6 puncte de penalizare (art. 242 al. 2 CC).

Source: unimedia.info

Keywords:

automobil , Chisinau , accident

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1512 locuitori

Brătuleni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brătuleni și Cîrneşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Nisporeni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1512 oameni. Satul Brătuleni a fost menționat documentar în anul 1439.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.