17 january 2015, 12:26 Moldovan reality views 7364
Streleţ: Liberalii nu au capacitatea de a guverna
Photo: publika.md
17 january 2015, 12:26 Moldovan reality views 7364

Streleţ: Liberalii nu au capacitatea de a guverna

Deputatul PLDM Valeriu Streleţ constată că Partidul Liberal de fapt nu ar dori să participe la guvernare şi ar fi vinovat de tergiversarea convorbirilor la această temă.

Streleţ postează pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se referă la "Chinurile facerii coaliției de guvernare" şi afirmă că "după runda de discuții în format trilateral (PLDM-PDM-PL) din seara zilei de 15 Ianuarie m-am convins definitiv că PL nu dorește să participe la guvernare".

"De fapt, cred că nici nu are capacitatea de a guverna. Liberalii sunt, prin definiție, opozanți care, chiar și în perioada participării la AIE 1 și 2, tot în opoziție au încremenit", comentează ligislatorul.

"E mult mai confortabil să critici, să dai aprecieri și să te revolți decât să te înhami și să muncești, să găsești soluții și să ai grijă de oameni", a scris Valeriu Streleţ.

Source: www.publika.md

Keywords:

parlament , partide , Moldova

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.